Din 1994 aici pentru concediul Dumneavoastră...

Newsletter

Ierusalim - Israel
Paste 2016 in Israel

Transfer gratuit din Bacau

Transport Avion TAROM |7 zile| de la 699 Euro

27 Aprilie Bucuresti – Tel Aviv - Bethlehem                                                                       

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 17:15 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 153 cu destinatia Tel Aviv. Decolare din Bucuresti la ora 19:15. Sosire in Tel Aviv la ora 21:50. Transfer la Bethlehem. Cina (rece) si cazare hotel Shepherd Bethlehem 4* sau similar.

 

28 Aprilie Bethlehem - Valea Iordanului – Ierihon – Qumran – Marea Moarta

Mic dejun. Suntem in Bethlehem, locul de nastere al lui Iisus unde vizitam Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, Campul Pastorilor unde au vazut ingerii ce au anuntat nasterea Mantuitorului. Continuam prin Valea Iordanului pana la Ierihon, cel mai vechi oras din lume, vizitam apoi Qumran, locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, bogata in minerale. Transfer la hotel in Bethlehem. Cina si cazare la hotel Sheperd Plaza 4* Bethlehem sau similar.

 

29 Aprilie Bethlehem - Ierusalim

Mic dejun. Continuam excursia cu pelerinaj la Ierusalim urcand pe Muntele Scopus, apoi spre Muntele Maslinilor unde a fost arestat Iisus si pana in locul unde a avut loc Inaltarea. Se viziteaza Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si apoi vom avea parte de cea mai frumoasa vedere panoramica asupra orasului Ierusalim. Coboram apoi la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Vizitam Muntele Sion, Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition, continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la Vest, vizitand apoi partea noua a orasului Ierusalim. Cina si cazare  hotel Gold Jerusalem 4* Ierusalim sau similar.

 

30 Aprilie Ierusalim – Drumul Crucii – Golgota – Biserica Sfantului Mormant - Ein Karem

Mic dejun. Astazi, vom incheia turul Ierusalimului cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 puncte in care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, pana la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Excursia noastra continua cu Ein Karem – locul nasterii lui Ioan Botezatorul si locul unde Maria a vizitat-o pe Elisabeta. Seara, participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim (asistenta si transferul dus-intors sunt incluse). Cina si cazare hotel Gold Jerusalem 4* Ierusalim sau similar.

 

01 Mai  Nazareth – Muntele Tabor

Mic dejun. Astazi, in Sfanta zi de Paste, mergem la Nazareth, locul unde Iisus si-a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Josif. Optional, servirea pranzului de Paste la un restaurant in Nazareth. Urcam la Spranceana Muntelui unde, conform traditiei, a fost dus Iisus dupa ce a vorbit in sinagoga din Nazareth sa fie aruncat pentru a fi omorat. Vedere panoramica a Nazarethului si a Vaii Armaghedon. Apoi, vizitam Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la Fata. Cina si cazare hotel Rimonim 4* Nazareth sau similar.

 

02 Mai  Marea Galileei – Capernaum – Muntele Fericirilor – Tabgha

Mic dejun. Incepem ziua cu Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Continuam cu Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Mergem la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pauza de pranz, vizita la Raul Iordan si la locul de botez - kibutz Yardenit. Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel Rimonim 4* Nazareth sau similar.

 

03 Mai  Haifa - Cezareea - Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. In ultima zi a frumosului nostru pelerinaj vom merge pana la Haifa, unde admiram impresionantele Gradini suspendate Bahai, vizitam biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie Tezviteanu. Urcam coasta Marii Mediterane pe urmele lui Petru pana la Cezareea  – locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Pavel a plecat catre Roma – pentru un scurt popas. Continuam un tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor, unde vizitam casa lui Simon Tabacaru si biserica Sfantul Petru care comemoreaza invierea Tabitei. Transfer la aeroportul international Ben Gurion pentru imbarcare pe zborul TAROM RO 154 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:50 si aterizare in Bucuresti la ora 01:35 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

699 Euro adult loc in camera dubla                 

538 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti               

930 Euro adult loc in camera single                            

 

Servicii incluse:

•           Zboruri directe Bucuresti => Tel Aviv => Bucuresti, Compania TAROM

•          06 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri 4* astfel:

2 nopti la Hotel Shepherd 4* sau similar Bethlehem

2 nopti la Hotel Gold Jerusalem 4* sau similar Ierusalim

2 nopti la Hotel Rimonim 4* sau similar Nazareth

•          6 cine la hotel (demipensiune)

•          BONUSUL ESTIVAL TUR:

            Plimbare cu barca pe Marea Galileii

•          Excursiile zilnice si vizitele prevazute in program

•          Participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim

•          Ghid local de limba romana pe toata durata excursiei

•          Transport cu autocar local pe toata durata programului

•          Taxi Tabor, biletele de intrare la obiectivele din program

•          Ghid roman insotitor

 

Servicii neincluse:

Taxele de aeroport si combustibil: 185 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

Pranzul in ziua de Paste la restaurant in Nazareth: aproximativ 35 Euro/persoana (optional, se achita la fata locului)

Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

Bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 35 Euro/persoana (se achita la fata locului)

 

     

INSCRIERI LA SEDIUL AGENTIEI DE TURISM ESTIVAL TUR BACAU

 

PERSOANA DE CONTACT : ELISEI GELU TEL. 0744 513 706

www.estivaltur.ro ; turism@estivaltur.ro

Nota:

 

Camerele triple sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)

 

 

ACTE NECESARE: Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

      

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!

Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

 

 TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA TRAVEL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.

Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.

Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.

Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.

Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.

Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.

Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.

Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta

DOCUMENTE DE CALATORIE

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.

Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90

zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)

Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.

In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.

Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

FOARTE IMPORTANT !!!!  DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI

• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.

Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.

• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care             i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.

• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

ATENTIE!

Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va

asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la

nr. de telefon 021.9590.

 

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.

Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.

Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.

Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).

Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, Interra aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Interra poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.

Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.

TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu programul turistic si cu cele mentionate mai sus:___________________

 

Doriți detalii suplimentare despre aceste oferte? Scrieți-ne aici!
Nume:
E-mail:
Mesaj: