Din 1994 aici pentru concediul Dumneavoastră...

Newsletter

Istanbul Bazarul Culturilor
Perioada: 02 – 06 Martie 2016

 

Ziua 1 - ora 0100 – prezentarea la imbarcare, parcarea Hotelului Moldova, plecare din Bacau pe traseul Focsani-Buzau-Bucuresti-Giurgiu. Traversarea Bulgariei si oprire in Edirne pentru vizitarea Moscheei Selimiye cu o cupola unica din piatra. Are un diametru de 33 de metri, ceea ce ii face pe multi turisti, dar si arhitecti sa se intrebe cum rezista atatea mii de tone, de atatea veacuri la o inaltime de 43 de metri. Edificiul este cunoscut si ca moscheea cu cele 999 de ferestre. Pentru ca soarele sa lumineze interiorul acestei moschei, arhitectul a propus ca ea să aiba 1000 de ferestre, insa sultanului i s-au parut cam multe. Atunci arhitectul, pentru a nu il contrazice, dar si pentru a-si indeplini visul, a facut 999.  Ajungem in cursul serii in Istanbul . Timp liber la dispozitia turistilor pentru acomodarea cu agitatia din marea metropola. Cazare Hotel 3* in Istanbul.

ZIUA 2 (mic dejun). Dimineata, optional (3 €/obiectiv pentru ghidul local), tur pietonal: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber -  shopping in Marele Bazar..  Cazare Hotel 3* in Istanbul.                                                                                                                            

ZIUA 3 Mic dejun. Deplasare (tramvai) la Palatul Dolmabahce, cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia: 15.000 de metri patrati construiti, 285 de camere, fara a lua in calcul baile, holurile si anexele. In palat se intalneste opulenta orientala a celor sase sultani care l-au locuit (ultimii conducatori ai Imperiului Otoman) cu rafinamentul occidental.. Dupa masa, shopping la Marele Bazar si Bazarul Egipte. Seara,optional (seara turceasca 45 euro/pers.include: cina si program artistic cu interpreti si dansatoare) Cazare Hotel 3* in Istanbul.                                                                                                       

ZIUA 4 Mic dejun. Timp liber  la dispozitia turistilor pentru vizite individuale, shopping, divertisment.  Optional croaziera pe marea Marmara pina la Insula Printului (60 €/pers., include: transport, autocar – vapor , turul insulei cu trasura si pranz), Pe insula nu circula vehicule cu motor termic, nici masini, nici scutere, nici motorete. Turistii si localnicii se pot plimba numai pe jos, cu bicicleta sau cu trasura, deci, daca va doriti un loc linistit, cu aer curat, departe de agitatia si nebunia din Istanbul, aici trebuie sa veniti. Daca va intereseaza casele si arhitectura otomana veche, de la sfarsitul secolului XIX, in care lemnul era principalul material de constructie, Cel mai popular mijloc de deplasare pe insula Printului este trasura! Cazare Hotel 3* in Istanbul.

ZIUA 5 Duminica Mic dejun dupa care ne imbarcam in autocar, ne deplasam spre casa cu traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire in Bacau (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24 in Parcarea Hotelului Moldova.

Tarif  225 € /pers.

Reducere Early Booking pana la 31. 01. 2016 ,199/euro/pers.

Grup minim 30 turisti                               

 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Tariful include:

·servicii insotitor de grup la toate obiectivele mentionate in program (inclusiv croaziera si deplasarile cu ferry boat/tramvai);

·4 cazari cu mic dejun in hotel 3***(se asigura camere cu 2 paturi sau 3 paturi);

·Transport cu autocar clasificat international ,

· 2 soferi, taxe stradale si diurna.

Tariful nu include

·Biletele de intrare la  obiectivelor turistice

· Ghizi locali

·Excursii optionale

·Parcarile autocarului in orase

 

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.                                                        

Acte necesare – pasaport valabil 6 luni, asigurarea medicala e obligatorie.

 

Pentru relatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la sediul Agentiei Estival Tur, Mun. Bacau. Str. I.S.Sturza nr. 3 , Tel/Fax 0334 405171 sau 0744 513706.

 

Doriți detalii suplimentare despre aceste oferte? Scrieți-ne aici!
Nume:
E-mail:
Mesaj: