Din 1994 aici pentru concediul Dumneavoastră...

Newsletter

Concertul lui Andre Rieu la Salzburg (plecare din Bacau)

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Excursie la Salzburg pe ritmurile lui Andre Rieu

include Bilet la Concertul « Olandezului zburator » din 25 Mai 2014 la Salzburg

Perioada 24 - 28 Mai 2014 ( 4 nopti / 5 zile )

 

Andre Rieu este un fenomen al muzicii care a cuprins lumea intreaga. Marele sau merit, apreciat de admiratori si totodata contestat de alti muzicieni, este ca a adus muzica clasica aproape de public prin spectacole de mare amploare, unde muzica se contopeste cu dansul, lumina si culoarea. Mai putin cunoscut in Romania dar extrem de apreciat in afara, Andre Rieu realizeaza spectacole complexe unde regrupeaza coruri, ansambluri de instrumentisti, solisti, toti prestand intr-o atmosfera fantastica, dublata de show-uri de lumina. In plus, spectatorii, de fiecare data prezenti intr-un numar impresionant, nu vin la spectacolele lui Andre Rieu pentru a asculta muzica clasica, ci vin ca sa se contopeasca cu ea, ca sa se simta bine, sa-si schimbe dispozitia, sa se relaxeze pe arii si fragmente muzicale celebre, puse in scena intr-o maniera fascinanta.


Ziua 1 ~ Vineri, 24 Mai 2014

   Plecare din Bacau la ora 01.00, din Parcarea Hotelului Moldova. Sosire la Budapesta in cursul dupa-amiezii. Eleganta capitala a Ungariei separata de Dunare in Buda si Pesta ne arata tainele ei intr-o seara de poveste. Optional: Croaziera pe Dunare cu Cina : se pot admira cele mai frumoase obiective turistice ale Budapestei: Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele Medievale care se gasesc pe ambele maluri ale fluviului. Include : welcome drink, preparate calde, preparate reci, salate si desert. Bauturi: sampanie, vin, apa minerala si racoritoare (30 €/persoana). Cazare Budapesta  - Hotel 3/4 *.
 

Ziua 2 ~ Sambata, 25 Mai 2014
    Mic dejun. Deplasare spre Salzburg. Cazare Hotel 3* Salzburg.  Petrecem o seara de neuitat la Concertul lui Andre Rieu de la  Salzburgarena incepand cu ora 20 :00. Eticheta, rigoarea salii de concerte, tinuta eleganta obligatorie, toate raman la usa, intrand la spectacolele lui Rieu doar voia buna si dorinta de a dansa si de a canta

Ziua 3 ~ Duminica, 26 Mai 2014
     Mic dejun. Tur al orasului Salzburg cu insotitorul de grup: admiram Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Casa lui Mozart, Dom-ul. Turul orasului  Salzburg se incheie cu vizita Palatului Hellbrunn – resedinta a printului arhiepiscop Markus Sittikus. Intregul domeniu a fost construit pentru a-i satisface printului toate ideile si placerea nebuneasca de a distra pe seama invitatilor. Suntem incantati de ingenioasele fantani arteziene, lacuri artificiale sau grote in interiorul carora putem admira jocurile de apa Cazare la acelasi hotel.

Ziua  4 ~ Luni, 27 Mai 2014
   Mic Dejun. Deplasare spre Viena, fosta capitala a Imperiului Austro-Ungar.  Tur de oras cu autocarul  – Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetki, Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, si pietonal - Palatul Hofburg(exterior) si Catedrala Sf. Stefan (interior). Ringul Vienez este lung de patru kilometri si inconjoara centrul orasului. Constructia bulevardului a fost initiata de imparatul Franz Joseph I in decembrie 1857.  
 Ne oprim la Pandorf, un centru comercial vibrant, plin de culoare, cu o atmosfera placuta si relaxanta unde veti gasi articolele designerilor celebri. Timp liber pentru cumparaturi 2 ore. Deplasare spre Budapesta. Optional Cina traditionala cu program artistic la Crama Borkatakomba (30 €/persoana).  Cazare Budapesta  - Hotel 3/4* .

Ziua 5 ~ Marti, 28 Mai 2014
      Mic Dejun. Plecare spre casa, vom ajunge seara la Bacau in functie de trafic si formalitatile vamale.


 

Descarcati aici oferta in format pdf

 

Doriți detalii suplimentare despre aceste oferte? Scrieți-ne aici!
Nume:
E-mail:
Mesaj: